Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène start competitie met zege in Den Haag

3 september 2022 07:56

DEN HAAG – Bij de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie Zaalvoetbal heeft FC Marlène de eerste driepunter binnen gehaald. Op bezoek bij ZVV Den Haag wist de equipe van trainer/coach Jeroen de Groot met 2-5 te zegevieren.

De Heerhugowaardse formatie, die een rustige zomer kenden zonder enige mutaties, moest duidelijk nog even warm draaien in de Hofstad. Men werd daarbij geholpen door ZVV Den Haag, duidelijk een van de mindere ploegen in de Eredivisie. Zonder de door ziekte afwezige Stefan Dol wisten de gasten het duel al voor rust te beslissen door treffers van Martin van Eeuwijk, Younes Daari en Mo Attaibi.

Nadat Abdelhak Bojaada wat had teruggedaan namens de thuisploeg wist FC Marlène de marge weer te vergroten via treffers van Colin Kamp en Amir Molkârâi. Nawfal Boutkabout zorgde in de slotfase voor de 2-5 eindstand.

FC Marlène speelt komende vrijdag 9 september de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Be ’79. Dit duel begint om 21.30 uur in Sporthal Waardergolf. Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de website van FC Marlène.

FC Marlène 2 en Vrouwen

Zowel FC Marlène 2 als VR1 kwamen vrijdagavond in actie in het bekertoernooi. FC Marlène 2 kwam op bezoek bij VIOS ’79 in Warmenhuizen nog wel op voorsprong, maar door twee eigen doelpunten ging men uiteindelijk met 2-1 ten onder. FC Marlène 2 start komende vrijdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen White Stones (19.30 uur).

De vrouwen, onder leiding van de nieuwe coach Dick van Stralen, wisten het bekerduel bij DWOW met 2-5 te winnen. Simone Hand, afgelopen seizoen topscorer van de Eredivisie, was met vier treffers weer eens belangrijk voor de blauw-witten.

FC Marlène VR1 begint komende vrijdag 9 september de competitie met een uitwedstrijd bij ZVV Den Haag.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen