Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène verzorgd demonstratie opening panna-veld Johannes Bosco

27 oktober 2021 18:18

HEERHUGOWAARD – Colin Kamp en Amir Molkarai hebben vandaag onder toeziend oog van wethouder Does een demonstratie verzorgd ten behoeve van de opening van het panna-veld op het terrein van Trinitas College vestiging Johannes Bosco. Als publiek ruim 200 leerlingen waarvan een aantal mochten voetballen met de FC Marlène spelers.

FC Marlène zet zich tegenwoordig veel in als maatschappelijke vereniging. De spelers en speelsters geven regelmatig clinics voor de jongeren van de gemeenten Heerhugowaard & Langedijk. Ook vandaag werd duidelijk dat beide spelers een rolmodel zijn voor de leerlingen van het Johannes Bosco. Voor Colin Kamp was de middag extra bijzonder, hij is zelf oud-leerling van Johannes Bosco.

De opening van het veld was ook een startsein voor het JB-actief programma van Johannes Bosco. De school heeft met financiële hulp van het Ministerie van Onderwijs een actief programma opgesteld om jongeren de mogelijkheden te bieden om ook na schooltijd actief en creatief bezig te zijn; van panna tot zangles en van freerunnen tot Lego League.

Stersponsoren

30 maart 2023 09:14
FG-Groep, bekend van de formules Sanisale en Keukensale, is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub...
Nieuws
25 maart 2023 21:36
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten...
Nieuws Vrouwen
18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws