Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène viert 50-jarig jubileum op grootse wijze

1 mei 2023 19:46

HEERHUGOWAARD – FC Marlène heeft afgelopen vrijdag op grootste wijze het 50-jarige jubileum van de club gevierd op een dag die ’s middags begon in Sporthal Waardergolf en eindigde met een zeer gezellig samenzijn in Grandcafé De Heeren.

De festiviteiten van de Heerhugowaardse zaalvoetbalgrootmacht begonnen ’s middags al met diverse clinics voor de diverse jeugdteams onder leiding van professionle trainers. Daarna volgde een oefenwedstrijd van FC Marlène JO19-1, afgelopen woensdag nog gehuldigd tot districtskampioen, tegen Bordeaux Boys uit Ede. Hoogtepunt van de avond was een duel tussen het kampioensteam van 2008-2009 tegen Creators FC, een team van You Tube-sterren en influencers.

Het kampioensteam van de Heerhugowaarders kwam de zaal in met coryfeeën van weleer als Wesley Haanraads, Sander de Zwart, Jeroen Kossen, Dennis Selbach, Anouk Roest, Maarten Frankfort, Amir Molkârâi en aanvoerder Kees Thies. Bij Creators FC speelde men met keeper Koen Zitoen, Akkamist, Sebas de Jong, Arsenio Vibez, Yuri Cornelisse en Roy de Coach. Op de volgepakte tribunes kon men vervolgens genieten van enkele hoogstandjes en de nodige hilariteit in een duel dat uiteindelijk door het kampioensteam van de Heerhugowaarders met 6-4 werd gewonnen.

In de rust overhandige FC Marlène-voorzitter Ruud Nolten aan Roy de Coach van Creators FC een cheque van €3290 welke ten goede kwam aan het Prinses maxima Centrum voor kinderoncologie. Tevens werd ook het eerste vrouwenteam van FC Marlène gehuldigd vanwege de winst in het KNVB-bekertoernooi. De vrouwen spelen in d ekomende weken tevens nog voor de landstitel. Nadat de You Tube-sterren nog enige tijd bezig waren met handtekeningen uitdelen en foto’s maken met de jeugdige toeschouwers ging het feest nog tot in de kleine uurtjes door in een gezellig Grandcafé De Heeren.

Foto’s: DP Sportfotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen