Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène: Vrijdagavond twee topwedstrijden in Waardergolf

5 mei 2022 22:33

HEERHUGOWAARD – Het zijn cruciale weken voor de zaalvoetbalploegen van FC Marlène. Komende vrijdagavond spelen zowel de vrouwen als de heren een topwedstrijd in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Allereerst komt om 19.00 uur FC Marlène VR1 in actie in de halve finale van de play-offs. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De ploeg van coach Monique van der Rijst verloor eerder dit seizoen driemaal van de Amsterdammers, tweemaal in de reguliere competitie en tijdens de bekerfinale. Verleden week vrijdag kwam FC Marlène echter uitstekend voor de dag in de Amsterdamse Aristoshal en wist met 2-4 te zegevieren. Een overwinning vrijdagavond betekent dus een plek in de finale van de strijd om het landskampioenschap. Uiteraard kunnen de meiden alle steun van de supporters gebruiken.

In de Eredivisie Zaalvoetbal voor heren staan er nog drie wedstrijden in de reguliere competitie op het programma alvorens de play-offs van start gaan. FC Marlène staat op dit moment derde en is reeds geplaatst voor die play-offs. Voor een betere uitgangspositie daarin wil de ploeg van coach Jeroen de Groot graag bij de eerste twee moeten komen, maar dan moet het vrijdag wel afrekenen met de huidige koploper FC Eindhoven. De Brabanders staan op dit moment drie punten voor op Hovocubo en vier punten op FC Marlène. De Heerhugowaarders spelen dus vrijdag in Waardergolf tegen FC Eindhoven en treffen daarna zondag nog Be ’79 in een uitwedstrijd en volgende week vrijdag in eigen huis Hovocubo.

Vrijdag 6 mei 2022

19.00 uur: FC Marlène VR1 – Os Lusitanos VR1

21.30 uur: FC Marlène – FC Eindhoven

Tickets zijn online verkrijgbaar via de website van FC Marlène of aan de kassa (alleen pin).

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen