Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène: Vrijdagavond twee topwedstrijden in Waardergolf

5 mei 2022 22:33

HEERHUGOWAARD – Het zijn cruciale weken voor de zaalvoetbalploegen van FC Marlène. Komende vrijdagavond spelen zowel de vrouwen als de heren een topwedstrijd in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Allereerst komt om 19.00 uur FC Marlène VR1 in actie in de halve finale van de play-offs. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De ploeg van coach Monique van der Rijst verloor eerder dit seizoen driemaal van de Amsterdammers, tweemaal in de reguliere competitie en tijdens de bekerfinale. Verleden week vrijdag kwam FC Marlène echter uitstekend voor de dag in de Amsterdamse Aristoshal en wist met 2-4 te zegevieren. Een overwinning vrijdagavond betekent dus een plek in de finale van de strijd om het landskampioenschap. Uiteraard kunnen de meiden alle steun van de supporters gebruiken.

In de Eredivisie Zaalvoetbal voor heren staan er nog drie wedstrijden in de reguliere competitie op het programma alvorens de play-offs van start gaan. FC Marlène staat op dit moment derde en is reeds geplaatst voor die play-offs. Voor een betere uitgangspositie daarin wil de ploeg van coach Jeroen de Groot graag bij de eerste twee moeten komen, maar dan moet het vrijdag wel afrekenen met de huidige koploper FC Eindhoven. De Brabanders staan op dit moment drie punten voor op Hovocubo en vier punten op FC Marlène. De Heerhugowaarders spelen dus vrijdag in Waardergolf tegen FC Eindhoven en treffen daarna zondag nog Be ’79 in een uitwedstrijd en volgende week vrijdag in eigen huis Hovocubo.

Vrijdag 6 mei 2022

19.00 uur: FC Marlène VR1 – Os Lusitanos VR1

21.30 uur: FC Marlène – FC Eindhoven

Tickets zijn online verkrijgbaar via de website van FC Marlène of aan de kassa (alleen pin).

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

27 mei 2023 23:40
Vrijdagavond wonnen de reserves van de Heerhugowaarders met 2-0 van topklasser ZVV Vrone, en dat was...
Heren Nieuws
27 mei 2023 00:03
De vrouwen van FC Marlène kunnen komende vrijdag 2 juni in eigen huis de landstitel pakken....
Nieuws Vrouwen
24 mei 2023 12:00
De 19-jarige Eva Sakkers is de eerste aanwinst voor de FC Marlène Vrouwen.
Nieuws Vrouwen