Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène Vrouwen denderen door met ruime zege op Futsal Rotterdam

11 maart 2024 06:21

HEERHUGOWAARD – Er staat op het moment geen maat op het vrouwenteam van FC Marlène dat afgelopen vrijdag alweer de elfde competitiezege op rij wist te behalen. Tegenstander Futsal Rotterdam mocht slechts een paar minuten hopen op een stuntje, maar daarna liep de regerend landskampioen flink uit met een 8-1 zege tot gevolg.

De ploeg van trainer/coach Mo Bouchibti legde de tegenstander al snel de wil op toen Kyara de Bruin binnen twee minuten de score opende. Na een verre uitgooi van keepster Bianca Troost kon Sherallin Henriques nog wel de gelijkmaker scoren, maar vervolgens moest diezelfde Troost nog voor de rust viermaal vissen. Achtereenvolgens Juul van der Kolk, Amy Visser, Asmae Nabili en Zoyla Barendse tilden de ruststand zodoende naar 5-1.

Na de rust kon de Heerhugowaardse formatie even wat gas terugnemen, maar in de laatste acht minuten van het duel sloeg men nog driemaal toe. Aanvoerster Sanne Brand gleed de 6-1 binnen, Nabili mocht haar tweede van de avond maken, en de mooiste treffer van de avond kwam op naam van Niekie Pellens die Troost in de korte hoek wist te verschalken: 8-1.

FC Marlène, dat vijf punten voorsprong heeft op de nummer twee Os Lusitanos, gaat komende vrijdag op bezoek bij ZVG Cagemax in Gorinchem.

Foto’s: DP Sportfotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen