Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène Vrouwen gaan door in de beker, heren uitgeschakeld

27 januari 2024 19:23

HEERHUGOWAARD/EINDHOVEN – Regerend bekerwinnaar FC Marlène VR1 heeft zich vrijdagavond weten te plaatsen voor de halve finale van de KNVB-beker door in de wedstrijd tegen Futsal Rotterdam 2 voor een monsterscore te zorgen. De vrouwen van trainer/coach Mo Bouchibti wonnen met liefst 13-0. Een stuk minder verging het de heren van FC Marlène die in de achtste finale werden uitgeschakeld door eerste-divisionist Botafogo: 4-3.


De vrouwen van FC Marlène wisten wat er op het spel stond in een poule waarin alle vier ploegen na twee wedstrijden op drie punten stonden, en alleen de groepswinnaar zich zou plaatsen voor de halve finale. Het was dus zaak om te winnen en dan het liefst met een zo hoog mogelijke uitslag. Daar slaagde de Bouchibti-equipe vrijdagavond in Sporthal Waardergolf met glans in. Bij de rentree, na lang blesureleed, van Simone Hand was de Heerhugowaardse formatie niet te houden. Tegen de reserves van Futsl Rotterdam stond het bij rust al 6-0 en wist men uitteindelijk te zegevieren met 13-0. Waar de Rotterdammers de thuisploeg op weg hielpen met twee eigen doelpunten kwamen de overige treffers op naam van Niekie Pellens (4), Amy Visser (2), Juul van der Kolk, Sanne Brand, Aaike Verschoor, Zoyla Barendse en Asmae Nabili. Bij FC Marlène mocht de 15-jarige keepster Fiona Dolman nog haar debuut maken op het hoogste niveau.Heren
De heren van FC Marlène kunnen zich vanaf heden volledig op de competitie richten want de ploeg van Iwan de Mees werd in Eindhoven uitgeschakeld door eerste-divisionist Botafogo. De Heerhugowaarders waren in de lichtstad niet bij de les en stonden na tien minuten reeds met 2-0 achter. Dankzij twee treffers van Sem Besseling keerde de spanning were terug en na de rust wist Steije Kee de stand zelfs gelijk te trekken. Drie minuten voor tijd ging Botafogo echter alsnog met de zege aan de haal en plaatste zich zo voor de kwartfinale.


Foto’s: Cees Verhage Fotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen