Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen in dubbele cijfers

4 maart 2023 07:17

HEERHUGOWAARD – Koploper FC Marlène VR1 heeft een week voor de topper tegen ZV Libertas weer flink aan het moraal gewerkt. Tegen ZVV Den Haag kwam de equipe van coach Dick van Stralen zelfs in de dubbele cijfers terecht: 10-2.

De blauw-witten gingen in Sporthal Waardergolf voortvarend van start. Binnen vijf minuten hadden Chantal Hendriksen en Simone Hand, beiden op aangeven van Amy Visser, voor een 2-0 voorsprong gezorgd. Binnen nog eens tien minuten werd die score verdubbeld door nogmaals Hendriksen en Kyara de Bruin. De thuisploeg kende daarna even een hapering en de gasten uit de hofstad kwamen via treffers van Van den Heerik en Mesker dichterbij met een 4-2 ruststand tot gevolg.

Na de pauze pakte FC Marlène het echter snel weer op. Hendriksen maakte haar derde van de avond en ook Zoyla Barendse deed een duit in het zakje. Vrouw van de wedstrijd werd echter Simone Hand die in een tijdsbestek van twaalf minuten nog viermaal scoorde, haar totaal deze avond daarmee op vijf bracht, hetgeen een klinkende 10-2 overwinning betekende.

Door de overwinning behoudt FC Marlène één punt voorsprong op ZV Libertas dat komende vrijdag 10 maart in Damwoude dus de volgende tegenstander is.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws