Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen in dubbele cijfers

4 maart 2023 07:17

HEERHUGOWAARD – Koploper FC Marlène VR1 heeft een week voor de topper tegen ZV Libertas weer flink aan het moraal gewerkt. Tegen ZVV Den Haag kwam de equipe van coach Dick van Stralen zelfs in de dubbele cijfers terecht: 10-2.

De blauw-witten gingen in Sporthal Waardergolf voortvarend van start. Binnen vijf minuten hadden Chantal Hendriksen en Simone Hand, beiden op aangeven van Amy Visser, voor een 2-0 voorsprong gezorgd. Binnen nog eens tien minuten werd die score verdubbeld door nogmaals Hendriksen en Kyara de Bruin. De thuisploeg kende daarna even een hapering en de gasten uit de hofstad kwamen via treffers van Van den Heerik en Mesker dichterbij met een 4-2 ruststand tot gevolg.

Na de pauze pakte FC Marlène het echter snel weer op. Hendriksen maakte haar derde van de avond en ook Zoyla Barendse deed een duit in het zakje. Vrouw van de wedstrijd werd echter Simone Hand die in een tijdsbestek van twaalf minuten nog viermaal scoorde, haar totaal deze avond daarmee op vijf bracht, hetgeen een klinkende 10-2 overwinning betekende.

Door de overwinning behoudt FC Marlène één punt voorsprong op ZV Libertas dat komende vrijdag 10 maart in Damwoude dus de volgende tegenstander is.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen