Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen koploper na ruime winst in Rotterdam

22 februari 2023 23:06

ROTTERDAM – De vrouwen van FC Marlène hebben de koppositie in de eredivisie zaalvoetbal veroverd na een overtuigende 0-5 zege op Futsal Rotterdam.

Het duel werd twee weken eerder gestaakt vanwege problemen met de vloer in Rotterdam. Woensdagavond liet de ploeg van trainer/coach Dick van stralen er geen twijfels over bestaan wat de intenties waren. Topscorer Simone Hand opende al na vier minuten de score en vervolgens wisten Aaike Verschoor en Chantal Hendriksen voor een comfortabele 0-3 ruststand te zorgen.

De tweede helft was net op gang toen zowel Hand als Hendriksen een tweede treffer wisten bij te schrijven. De Heerhugowaardse formatie kon daarna het duel gecontroleerd uitspelen. Door de overwinning heeft FC Marlène nu een punt voorsprong op ZV Libertas in de eredivisie vrouwen.

Komende vrijdag 24 februari speelt FC Marlène VR1 alweer, en wel in een thuiswedstrijd om de halve finale van de KNVB-beker. Om 20.30 uur is regerend landskampioen Drs. Vijfje uit Groningen de tegenstander Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen