Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène vrouwen koploper na ruime winst in Rotterdam

22 februari 2023 23:06

ROTTERDAM – De vrouwen van FC Marlène hebben de koppositie in de eredivisie zaalvoetbal veroverd na een overtuigende 0-5 zege op Futsal Rotterdam.

Het duel werd twee weken eerder gestaakt vanwege problemen met de vloer in Rotterdam. Woensdagavond liet de ploeg van trainer/coach Dick van stralen er geen twijfels over bestaan wat de intenties waren. Topscorer Simone Hand opende al na vier minuten de score en vervolgens wisten Aaike Verschoor en Chantal Hendriksen voor een comfortabele 0-3 ruststand te zorgen.

De tweede helft was net op gang toen zowel Hand als Hendriksen een tweede treffer wisten bij te schrijven. De Heerhugowaardse formatie kon daarna het duel gecontroleerd uitspelen. Door de overwinning heeft FC Marlène nu een punt voorsprong op ZV Libertas in de eredivisie vrouwen.

Komende vrijdag 24 februari speelt FC Marlène VR1 alweer, en wel in een thuiswedstrijd om de halve finale van de KNVB-beker. Om 20.30 uur is regerend landskampioen Drs. Vijfje uit Groningen de tegenstander Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen