Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen koploper na ruime winst in Rotterdam

22 februari 2023 23:06

ROTTERDAM – De vrouwen van FC Marlène hebben de koppositie in de eredivisie zaalvoetbal veroverd na een overtuigende 0-5 zege op Futsal Rotterdam.

Het duel werd twee weken eerder gestaakt vanwege problemen met de vloer in Rotterdam. Woensdagavond liet de ploeg van trainer/coach Dick van stralen er geen twijfels over bestaan wat de intenties waren. Topscorer Simone Hand opende al na vier minuten de score en vervolgens wisten Aaike Verschoor en Chantal Hendriksen voor een comfortabele 0-3 ruststand te zorgen.

De tweede helft was net op gang toen zowel Hand als Hendriksen een tweede treffer wisten bij te schrijven. De Heerhugowaardse formatie kon daarna het duel gecontroleerd uitspelen. Door de overwinning heeft FC Marlène nu een punt voorsprong op ZV Libertas in de eredivisie vrouwen.

Komende vrijdag 24 februari speelt FC Marlène VR1 alweer, en wel in een thuiswedstrijd om de halve finale van de KNVB-beker. Om 20.30 uur is regerend landskampioen Drs. Vijfje uit Groningen de tegenstander Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws