Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène Vrouwen na rust langs Futsal Rotterdam

21 oktober 2023 07:20

ROTTERDAM – Regerend landskampioen FC Marlène heeft ook de vijfde competitiewedstrijd in de Eredivisie vrouwen weten te winnen. Op bezoek bij Futsal Rotterdam zegevierde de ploeg van trainer/coach Mo Bouchibti met het kleinst mogelijke verschil: 1-2.

Het was zeker geen gemakkelijke zege in het Topsportcentrum Rotterdam. De thuisploeg kwam al binnen vier minuten op voorsprong door een treffer van Sherallin Henriquez. De 1-0 bleek tevens de ruststand.

Na de rust wist de Heerhugowaardse formatie het duel alsnog te kantelen. Na vijf minuten zorgde Aaike Verschoor voor de gelijkmaker en Niekie Pellens, die verleden week bij haar debuut al scoorde, wist uiteindelijke de winnende treffer te produceren.

Door de zege gaat FC Marlène met vijftien uit vijf nog steeds aan kop. Komende vrijdag 27 oktober speelt men thuis in de Waardergolf tegen de huidige nummer drie in de stand, Os Lusitanos (20.30 uur).

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen