Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen naar ruime winst

16 april 2023 09:27

HEERHUGOWAARD – Exact een week na het winnen van de KNVB-beker heeft FC Marlène ook de leidende positie in de Eredivisie vrouwen zaalvoetbal weten te behouden. De ploeg van coach Dick van Stralen won vrijdagavond in Sporthal Waardergolf met 5-1 van de nummer dire in de stand, ZVG Cagemax.

De Heerhugowaardse formatie kwam eigenlijk geen moment in gevaar door de tegenstander uit Gorinchem en nam halverwege de eerste helft een voorsprong via een treffer van Simone Hand.

Na de rust wist men het duel snel te beslissen. Mila Wittebrood scoorde na een knappe aanval en met een droge knal bracht Laïs Boes de marge op drie. Kayla van den Boogaard deed namens de gasten wat terug en dezelfde speelster kreeg even later een eigen doelpunt op haar naam, hoewel deze treffer volledig op het conto van Mila Wittebrood kwam. Aaike Verschoor bepaalde de eindstand op 5-1 door de keepster met een knal in de korte hoek te verrassen.

FC Marlène kan komende vrijdag 21 april de eerste plaats veilig stellen met winst bij ZVV Den Haag om zich daarna vervolgens te richten op de play-offs om het landskampioenschap.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen