Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène vrouwen naar ruime winst

16 april 2023 09:27

HEERHUGOWAARD – Exact een week na het winnen van de KNVB-beker heeft FC Marlène ook de leidende positie in de Eredivisie vrouwen zaalvoetbal weten te behouden. De ploeg van coach Dick van Stralen won vrijdagavond in Sporthal Waardergolf met 5-1 van de nummer dire in de stand, ZVG Cagemax.

De Heerhugowaardse formatie kwam eigenlijk geen moment in gevaar door de tegenstander uit Gorinchem en nam halverwege de eerste helft een voorsprong via een treffer van Simone Hand.

Na de rust wist men het duel snel te beslissen. Mila Wittebrood scoorde na een knappe aanval en met een droge knal bracht Laïs Boes de marge op drie. Kayla van den Boogaard deed namens de gasten wat terug en dezelfde speelster kreeg even later een eigen doelpunt op haar naam, hoewel deze treffer volledig op het conto van Mila Wittebrood kwam. Aaike Verschoor bepaalde de eindstand op 5-1 door de keepster met een knal in de korte hoek te verrassen.

FC Marlène kan komende vrijdag 21 april de eerste plaats veilig stellen met winst bij ZVV Den Haag om zich daarna vervolgens te richten op de play-offs om het landskampioenschap.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

27 mei 2023 23:40
Vrijdagavond wonnen de reserves van de Heerhugowaarders met 2-0 van topklasser ZVV Vrone, en dat was...
Heren Nieuws
27 mei 2023 00:03
De vrouwen van FC Marlène kunnen komende vrijdag 2 juni in eigen huis de landstitel pakken....
Nieuws Vrouwen
24 mei 2023 12:00
De 19-jarige Eva Sakkers is de eerste aanwinst voor de FC Marlène Vrouwen.
Nieuws Vrouwen