Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène Vrouwen ontvangt vrijdag ZV Libertas

30 maart 2022 08:03

HEERHUGOWAARD – Aankomende vrijdag 1 april speelt FC Marlène thuis tegen ZV Libertas, een duel tussen de nummers twee en negen van de Eredivisie Zaalvoetbal voor vrouwen.


De Friese vereniging bevindt zich dus op de negende plaats van de competitie. Voor Libertas een prima positie aangezien de club pas voor het tweede seizoen actief is in de Eredivisie en gedurende het seizoen steeds beter is gaan spelen. Bij de club uit Driezum spelen vooral veel jonge talenten wat de potentie voor de toekomst hoog maakt. Daarnaast richt de vereniging zich alleen op vrouwen zaalvoetbal en is men ook begonnen met jeugdtrainingen.

De FC Marlène Vrouwen maken zich met nog drie wedstrijden te spelen op voor de finaleweken. Vorige week werd plaatsing voor de play-offs definitief een feit en vrijdag 15 april gaat heel Heerhugowaard en omstreken richting Rotterdam voor de bekerfinale tegen Os Lusitanos.

Voorafgaand aan deze eredivisiewedstrijd speelt de MO15 tegen RKAV Volendam JO15-1. Aanvang 19:15 uur. Dit seizoen zijn Mila Wittebrood en Juul van der Kolk al doorgeschoven vanuit het talententeam en ook andere speelsters trainen inmiddels geruime tijd mee met de selectie.

De wedstrijd tussen FC Marlène – ZV Libertas wordt gespeeld in sporthal de Waardergolf en begint om 20:40 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kaarten via de website of aan de deur met PIN.

Foto: JdL Fotografie

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen