Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène vrouwen pakken volle buit in Gorinchem

18 februari 2023 10:24

GORINCHEM – In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft FC Marlène goede zaken gedaan in de strijd om de koppositie. De ploeg van coach Dick van Stralen kende op bezoek bij ZVG Cagemax een moeizaam begin, maar won uiteindlijk overtuigend met 1-5.

Na een aftastend begin kwam de Heerhugowaardse ploeg halverwege de eerste helft op achterstand toen aanvoerster Sanne Brand ongelukkig haar eigen keepster Jacky reus passeerde. Aan de hand van de uitblinkende Chantal Hendriksen herstelde FC Marlène de orde nog voor de rust. De ervaren speelster zorgde zelf voor de gelijkmaker en stond aan de basis van een treffer van Simone Hand en een eigen doelpunt.

Ook na de rust kreeg de thuisploeg maar moeilijk grip op Hendriksen die opnieuw Hand liet scoren en zelf na een vlot lopende aanval voor een 1-5 eindstand wist te zorgen. FC Marlène kan komende woensdag de koppositie pakken in de eredivisie als men het inhaalduel bij Futsal Rotterdam weet te winnen.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen