Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène Vrouwen sluiten eerste competitiefase ongeslagen af

10 december 2023 06:31

DEN HAAG – Ondanks dat men al het hele seizoen te maken heeft met een waslijst aan blessures zijn de vrouwen van FC Marlène ongeslagen door de eerste competitiefase gekomen. Met tien overwinningen en een gelijkspel bleef alleen Os Lusitanos, met vier punten achterstand, nog enigszins in het spoor van de regerend landskampioen en bekerwinnaar. De overige teams eindigden op negen of meer punten achterstand.

Vrijdagavond sloot de ploeg van trainer/coach Mo Bouchibti die eerste fase af met een 1-3 overwinning op ZVV Den Haag. De Heerhugowaardse ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een eigen doelpunt en besliste het duel in de vijf minuten na de rust dor treffers van Aaike Verschoor en Sanne Brand. Ramona van der Harst deed nog wel iets terug voor de thuisploeg.

FC Marlène VR1 speelt komende vrijdag in eigen huis nog een bekerduel in de poulefase tegen Drs. Vijfje alvorens men naar Spanje vertrekt voor deelname aan de Champions leaguie. Op 19 januari hervat men de competitie in de tweede fase waar de bovenste zes ploegen van de Eredivisie aan deelnemen.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: Cees Verhage Fotografie

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws