Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène Vrouwen sluiten eerste competitiefase ongeslagen af

10 december 2023 06:31

DEN HAAG – Ondanks dat men al het hele seizoen te maken heeft met een waslijst aan blessures zijn de vrouwen van FC Marlène ongeslagen door de eerste competitiefase gekomen. Met tien overwinningen en een gelijkspel bleef alleen Os Lusitanos, met vier punten achterstand, nog enigszins in het spoor van de regerend landskampioen en bekerwinnaar. De overige teams eindigden op negen of meer punten achterstand.

Vrijdagavond sloot de ploeg van trainer/coach Mo Bouchibti die eerste fase af met een 1-3 overwinning op ZVV Den Haag. De Heerhugowaardse ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een eigen doelpunt en besliste het duel in de vijf minuten na de rust dor treffers van Aaike Verschoor en Sanne Brand. Ramona van der Harst deed nog wel iets terug voor de thuisploeg.

FC Marlène VR1 speelt komende vrijdag in eigen huis nog een bekerduel in de poulefase tegen Drs. Vijfje alvorens men naar Spanje vertrekt voor deelname aan de Champions leaguie. Op 19 januari hervat men de competitie in de tweede fase waar de bovenste zes ploegen van de Eredivisie aan deelnemen.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: Cees Verhage Fotografie

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen