Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen strijden om koppositie tegen Drs. Vijfje

7 april 2022 11:50

De FC Marlène Vrouwen spelen vrijdag 8 april tegen koploper Drs. Vijfje uit Groningen. Inzet is de koppositie in de eredivisie. Op dit moment staat Drs. Vijfje drie punten voor op de Heerhugowaardse zaalvoetbal formatie. Bij winst met een positief doelsaldo van twee goals of meer neemt FC Marlène de koppositie weer over van Drs. Vijfje. De wedstrijd begint vrijdag om 20:30 uur in Sportcentrum ACLO in Groningen.

Gebrand
Na het 3-3 gelijke spel tegen laagvlieger Libertas uit Damwald (Friesland) is de ploeg van coach Monique van der Rijst gebrand op een goed resultaat. Het is de laatste kans op de koppositie en thuisvoordeel in de play-offs.

Bekerfinale
Volgende week vrijdag (15 april) speelt FC Marlène de bekerfinale in het Topsportcentrum in Rotterdam. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De Amsterdammers wonnen twee keer van FC Marlène en dus is de ploeg gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Publiek kan kaarten bestellen via www.knvb.nl/tickets. Er gaan geen supportersbus vanuit Heerhugowaard.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen