Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen strijden om koppositie tegen Drs. Vijfje

7 april 2022 11:50

De FC Marlène Vrouwen spelen vrijdag 8 april tegen koploper Drs. Vijfje uit Groningen. Inzet is de koppositie in de eredivisie. Op dit moment staat Drs. Vijfje drie punten voor op de Heerhugowaardse zaalvoetbal formatie. Bij winst met een positief doelsaldo van twee goals of meer neemt FC Marlène de koppositie weer over van Drs. Vijfje. De wedstrijd begint vrijdag om 20:30 uur in Sportcentrum ACLO in Groningen.

Gebrand
Na het 3-3 gelijke spel tegen laagvlieger Libertas uit Damwald (Friesland) is de ploeg van coach Monique van der Rijst gebrand op een goed resultaat. Het is de laatste kans op de koppositie en thuisvoordeel in de play-offs.

Bekerfinale
Volgende week vrijdag (15 april) speelt FC Marlène de bekerfinale in het Topsportcentrum in Rotterdam. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De Amsterdammers wonnen twee keer van FC Marlène en dus is de ploeg gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Publiek kan kaarten bestellen via www.knvb.nl/tickets. Er gaan geen supportersbus vanuit Heerhugowaard.

Stersponsoren

26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws
18 februari 2024 07:05
FC Marlène heeft het vrijdagavond niet kunnen bolwerken tegen het hoog geklasseerde Os Lusitanos.
Heren Nieuws Vrouwen
11 februari 2024 07:36
Regerend landskampioen en bekerwinnaar FC Marlène VR1 is sinds afgelopen vrijdag weer koploper van de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen