Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène vrouwen strijden om koppositie tegen Drs. Vijfje

7 april 2022 11:50

De FC Marlène Vrouwen spelen vrijdag 8 april tegen koploper Drs. Vijfje uit Groningen. Inzet is de koppositie in de eredivisie. Op dit moment staat Drs. Vijfje drie punten voor op de Heerhugowaardse zaalvoetbal formatie. Bij winst met een positief doelsaldo van twee goals of meer neemt FC Marlène de koppositie weer over van Drs. Vijfje. De wedstrijd begint vrijdag om 20:30 uur in Sportcentrum ACLO in Groningen.

Gebrand
Na het 3-3 gelijke spel tegen laagvlieger Libertas uit Damwald (Friesland) is de ploeg van coach Monique van der Rijst gebrand op een goed resultaat. Het is de laatste kans op de koppositie en thuisvoordeel in de play-offs.

Bekerfinale
Volgende week vrijdag (15 april) speelt FC Marlène de bekerfinale in het Topsportcentrum in Rotterdam. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De Amsterdammers wonnen twee keer van FC Marlène en dus is de ploeg gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Publiek kan kaarten bestellen via www.knvb.nl/tickets. Er gaan geen supportersbus vanuit Heerhugowaard.

Stersponsoren

30 maart 2023 09:14
FG-Groep, bekend van de formules Sanisale en Keukensale, is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub...
Nieuws
25 maart 2023 21:36
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten...
Nieuws Vrouwen
18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws