Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen strijden om koppositie tegen Drs. Vijfje

7 april 2022 11:50

De FC Marlène Vrouwen spelen vrijdag 8 april tegen koploper Drs. Vijfje uit Groningen. Inzet is de koppositie in de eredivisie. Op dit moment staat Drs. Vijfje drie punten voor op de Heerhugowaardse zaalvoetbal formatie. Bij winst met een positief doelsaldo van twee goals of meer neemt FC Marlène de koppositie weer over van Drs. Vijfje. De wedstrijd begint vrijdag om 20:30 uur in Sportcentrum ACLO in Groningen.

Gebrand
Na het 3-3 gelijke spel tegen laagvlieger Libertas uit Damwald (Friesland) is de ploeg van coach Monique van der Rijst gebrand op een goed resultaat. Het is de laatste kans op de koppositie en thuisvoordeel in de play-offs.

Bekerfinale
Volgende week vrijdag (15 april) speelt FC Marlène de bekerfinale in het Topsportcentrum in Rotterdam. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De Amsterdammers wonnen twee keer van FC Marlène en dus is de ploeg gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Publiek kan kaarten bestellen via www.knvb.nl/tickets. Er gaan geen supportersbus vanuit Heerhugowaard.

Stersponsoren

3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen
30 juli 2023 08:53
Seizoenkaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de Ticketshop.
Heren Nieuws Vrouwen