Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen verspeelt voorsprong in slotfase

18 maart 2023 09:25

HEERHUGOWAARD – De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te heroveren. De ploeg van coach Dick van Stralen verspeelde in de thuiswedstrijd tegen Futsal Rotterdam een 3-1 voorsprong om met 3-3 gelijk te spelen.

In Sporthal Waardergolf opende Juul van der Kolk na acht minuten de score en die werd nog voor rust verdubbeld door aanvoerster Sanne Brand na een vloeiende aanval. De 2-0 bleek tevens de ruststand.

Met nog elf minuten op de klok vond Sherallin Henriquez namens de gasten uit Rotterdam de aansluting, maar een minuut later was de marge alweer twee door het tweede doelpunt van de avond van Juul van der Kolk. Het luket FC Marlène echter niet om de zege over de streep te trekken omdat er in de slotfase een hoop mis ging en het spel te onrustig was. Henriquez maakte haar tweede en nadat ook keepster Bianca Troost zich met de aanval ging bemoeien vond Alyssa Dijkstra dertien seconden voor tijd het net en eindigde het in 3-3.

FC Marlène profiteerde daarmee niet optimaal van het verlies dat koploper ZV Libertas vrijdagavond leed en heeft nog een punt achterstand. Komende vrijdag 24 maart gaan de Heerhugowaardse vrouwen op bezoek bij Os Lusitanos in Amsterdam.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws