Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène vrouwen verspeelt voorsprong in slotfase

18 maart 2023 09:25

HEERHUGOWAARD – De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te heroveren. De ploeg van coach Dick van Stralen verspeelde in de thuiswedstrijd tegen Futsal Rotterdam een 3-1 voorsprong om met 3-3 gelijk te spelen.

In Sporthal Waardergolf opende Juul van der Kolk na acht minuten de score en die werd nog voor rust verdubbeld door aanvoerster Sanne Brand na een vloeiende aanval. De 2-0 bleek tevens de ruststand.

Met nog elf minuten op de klok vond Sherallin Henriquez namens de gasten uit Rotterdam de aansluting, maar een minuut later was de marge alweer twee door het tweede doelpunt van de avond van Juul van der Kolk. Het luket FC Marlène echter niet om de zege over de streep te trekken omdat er in de slotfase een hoop mis ging en het spel te onrustig was. Henriquez maakte haar tweede en nadat ook keepster Bianca Troost zich met de aanval ging bemoeien vond Alyssa Dijkstra dertien seconden voor tijd het net en eindigde het in 3-3.

FC Marlène profiteerde daarmee niet optimaal van het verlies dat koploper ZV Libertas vrijdagavond leed en heeft nog een punt achterstand. Komende vrijdag 24 maart gaan de Heerhugowaardse vrouwen op bezoek bij Os Lusitanos in Amsterdam.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen