Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène vrouwen zetten ongeslagen status voort in 2024

21 januari 2024 07:37

ROTTERDAM – De vrouwen van FC Marlène, die tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Dijk en Waard nog gehuldigd werden voor hun prestaties in 2023, zijn ook het nieuwe jaar goed begonnen. Op bezoek bij Futsal Rotterdam won de regerend landskampioen en bekerwinnaar met 0-3.

De Heerhugowaardse formatie van trainer/coach Mo Bouchibti hield zodoende in het Topsportcentrum Rotterdam de ongeslagen status vast. Men sloot eerder de najaarscompetitie af met tien overwinningen en een gelijkspel. Na een Europees avontuur in Spanje wist men vrijdag bij de start van de voorjaarscompetitie de eerste driepunter binnen te halen.

De basis voor die zege werd al in de eerste helft behaald, want aanvoerster Sanne Brand opende na zes minuten de score en deze werd kort voor rust verdubbeld door Zoyla Barendse. Na de rust bepaalde een eigen doelpunt van Fabiënne Vaalt de eidstand op 0-3.

FC Marlène VR1 speelt de komende weken twee thuiswedstrijden. Komende vrijdag 26 januari ontvangt men in Waardergolf Futsal Rotterdam 2 in de strijd om de KNVB-beker, waarbij winst noodzakelijk is om de volgende ronde te bereiken. Een week later komt ZVG Cagemax naar Heerhugowaard.

Foto: Cees Verhage Fotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws