Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

FC Marlène zeker van play-offs na nipte winst op Groene Ster Vlissingen

1 mei 2023 18:48

HEERHUGOWAARD – In het weekend dat het 50-jarige jubileum van FC Marlène op grootse wijze werd gevierd heeft de Heerhugowaardse club een plaatsje in de play-offs veiliggesteld door Groene Ster Vlissingen met 3-2 te verslaan.

In een moeizame wedstrijd kwam de jonge ploeg van coach Jeroen de Groot, die al weken een groot aantal basiskrachten mist, al snel op voorsprong door Jordy Cretier, doch binnen de minuut wist Cosijn namens de gasten gelijk te maken.

Na de rust zorgde Stefan Dol voor een hernieuwde voorsprong, maar ook deze werd weggepoetst door de Zeeuwen, middels een treffer van Zarioui. De thuisploeg beloonde zichzelf alsnog kort voor tijd door met een meevoetballende keeper de winnende te scoren welke werd gemaakt door aanvoerder Amir Molkârâi.

FC Marlène is door de zege zeker van de zesde plaats, en kan zelfs nog een plaatsje klimmen. Op vrijdag 12 mei speelt men thuis tegen de huidige nummer vijf, Be ’79. Een week later wordt de reguliere competitie afgesloten bij Hovocubo waarna de play-offs van start gaan.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

27 mei 2023 23:40
Vrijdagavond wonnen de reserves van de Heerhugowaarders met 2-0 van topklasser ZVV Vrone, en dat was...
Heren Nieuws
27 mei 2023 00:03
De vrouwen van FC Marlène kunnen komende vrijdag 2 juni in eigen huis de landstitel pakken....
Nieuws Vrouwen
24 mei 2023 12:00
De 19-jarige Eva Sakkers is de eerste aanwinst voor de FC Marlène Vrouwen.
Nieuws Vrouwen