Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FC Marlène zeker van play-offs na nipte winst op Groene Ster Vlissingen

1 mei 2023 18:48

HEERHUGOWAARD – In het weekend dat het 50-jarige jubileum van FC Marlène op grootse wijze werd gevierd heeft de Heerhugowaardse club een plaatsje in de play-offs veiliggesteld door Groene Ster Vlissingen met 3-2 te verslaan.

In een moeizame wedstrijd kwam de jonge ploeg van coach Jeroen de Groot, die al weken een groot aantal basiskrachten mist, al snel op voorsprong door Jordy Cretier, doch binnen de minuut wist Cosijn namens de gasten gelijk te maken.

Na de rust zorgde Stefan Dol voor een hernieuwde voorsprong, maar ook deze werd weggepoetst door de Zeeuwen, middels een treffer van Zarioui. De thuisploeg beloonde zichzelf alsnog kort voor tijd door met een meevoetballende keeper de winnende te scoren welke werd gemaakt door aanvoerder Amir Molkârâi.

FC Marlène is door de zege zeker van de zesde plaats, en kan zelfs nog een plaatsje klimmen. Op vrijdag 12 mei speelt men thuis tegen de huidige nummer vijf, Be ’79. Een week later wordt de reguliere competitie afgesloten bij Hovocubo waarna de play-offs van start gaan.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen
30 juli 2023 08:53
Seizoenkaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de Ticketshop.
Heren Nieuws Vrouwen