Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

FG-Groep voor drie jaar hoofdsponsor van FC Marlène

30 maart 2023 09:14

HEERHUGOWAARD – FG-Groep, bekend van de formules Sanisale en Keukensale, is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub FC Marlène uit Heerhugowaard. Het eveneens in de Noord-Hollandse plaats gevestigde bedrijf prijkt vanaf het aankomend seizoen 2023-2024 op het shirt van de drievoudig landskampioen in de zaal.

Een belangrijk onderdeel van de samenwerking tussen FG-Groep en FC Marlène is het geven van clinics aan jongeren. De zaalvoetbalclub heeft als enige in Nederland een volwaardige prestatieve jeugdopleiding voor zowel jongens als meiden en zet zich al jaren in voor de promotie van de sport onder kinderen.

Jongeren in beweging

Pieter Sopar, mede-eigenaar en directeur van FG-Groep, is blij met de samenwerking. “Als FG-Groep sponsoren we met onze zes formules, waaronder Sanisale, Keukensale en Sanidump, al tientallen sportclubs in Nederland. Dat we nu een overeenkomst hebben gesloten met een Heerhugowaardse club waar de jeugd een belangrijke rol speelt, verheugt ons. We kijken ernaar uit samen clinics te organiseren en jongeren in aanraking te brengen met deze fantastische sport.”

Volgens vicevoorzitter van FC Marlène Bob Kool helpt de steun van FG-Groep om de komende jaren zowel de maatschappelijke als sportieve doelstellingen te realiseren. “We zijn blij te gaan samenwerken met een toonaangevend bedrijf uit de regio. Met de support van FG-Groep hopen we zowel met de mannen als vrouwen boven in de Eredivisie mee te doen. Daarnaast gaan we veel clinics en evenementen organiseren om nog meer jongeren in beweging te brengen en te laten kennismaken met zaalvoetbal.”

Over FG-Groep
FG-Groep is de gemeenschappelijke noemer voor een ambitieuze groep bedrijven in onder meer de sanitair- en keukenbranche. Naast succesformules Sanisale, Keukensale en Sanidump maken Küchendump, Keukenstunter en Sanistunter onderdeel uit van het moederbedrijf. Het franchisebedrijf bestaat uit bijna 150 vestigingen in Nederland, België en op Curaçao. Daarnaast heeft FG-Groep een vastgoedtak en een evenemententak. Het bedrijf is sinds oktober 2020 gevestigd in de voormalige poptempel van Heerhugowaard op het strand van Luna.

FOTO: FG-Groep is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub FC Marlène. Van links naar rechts: Joep Peerdeman (manager marketing, sales & ICT FG-Groep), Colin Kamp (speler FC Marlène), Pieter Sopar (mede-eigenaar en directeur FG-Groep), Bob Kool (vicevoorzitter FC Marlène).

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen