Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

HZV/Het Vennewater klopt FC Marlène 2 in spektakelstuk

27 september 2020 09:22

HEERHUGOWAARD – In de Eerste Divisie van het zaalvoetbal hebben de reserves van FC Marlène en HZV/Het Vennewater een doelpuntrijk spektakelstuk geboden waarbij de Heilooër formatie uiteindelijk de punten mee naar huis nam. Er vielen liefst zestien treffers te noteren in De Waardergolf.


Vooraf aan het duel hadden beide ploegen vier punten uit twee duels gehaald en men liet zien niet veel voor elkaar onder te doen in een vermakelijke pot. De gasten uit Heiloo begonnen sterk en namen al snel een voorsprong. In de eerste helft maakte men een kwartet treffers via Stan de Boer (2), Melle Kruit en Ian Beelen terwijl de thuisploeg iets terug deed via Floris Kemps en een eigen doelpunt waardoor men met 2-4 ging rusten.


Na de rust hield de ploeg uit Heiloo de marge van twee doelpunten vast tot 4-6 door doelpunten van opnieuw Beelen en Mats de Zeeuw, maar vanaf toen liep het ineens heel anders. Drie treffers van Soufian Darri, een doelpunt van Jim Nelen en één van Koen Rootring zette de wedstrijd op zijn kop en zo nam de ploeg van Edward van Gils en Raoul Polnaja voor het eerst een voorsprong.


Het HZV van Olcay Kocyigit toonde echter karakter en wist het duel in de slotminuten alsnog te beslissen via Beelen, Kruit en De Zeeuw: 7-9.


Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

25 maart 2023 21:36
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten...
Nieuws Vrouwen
18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen