Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

HZV/Het Vennewater klopt FC Marlène 2 in spektakelstuk

27 september 2020 09:22

HEERHUGOWAARD – In de Eerste Divisie van het zaalvoetbal hebben de reserves van FC Marlène en HZV/Het Vennewater een doelpuntrijk spektakelstuk geboden waarbij de Heilooër formatie uiteindelijk de punten mee naar huis nam. Er vielen liefst zestien treffers te noteren in De Waardergolf.


Vooraf aan het duel hadden beide ploegen vier punten uit twee duels gehaald en men liet zien niet veel voor elkaar onder te doen in een vermakelijke pot. De gasten uit Heiloo begonnen sterk en namen al snel een voorsprong. In de eerste helft maakte men een kwartet treffers via Stan de Boer (2), Melle Kruit en Ian Beelen terwijl de thuisploeg iets terug deed via Floris Kemps en een eigen doelpunt waardoor men met 2-4 ging rusten.


Na de rust hield de ploeg uit Heiloo de marge van twee doelpunten vast tot 4-6 door doelpunten van opnieuw Beelen en Mats de Zeeuw, maar vanaf toen liep het ineens heel anders. Drie treffers van Soufian Darri, een doelpunt van Jim Nelen en één van Koen Rootring zette de wedstrijd op zijn kop en zo nam de ploeg van Edward van Gils en Raoul Polnaja voor het eerst een voorsprong.


Het HZV van Olcay Kocyigit toonde echter karakter en wist het duel in de slotminuten alsnog te beslissen via Beelen, Kruit en De Zeeuw: 7-9.


Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen