Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Iwan de Mees nieuwe hoofdtrainer van FC Marlène

25 april 2023 10:00

HEERHUGOWAARD – Iwan de Mees en Ferdinand Hofland staan volgend seizoen aan het roer bij de herenselectie van FC Marlène. Daarmee kiest FC Marlène voor twee ervaren coaches die de club van binnenuit kennen.

Iwan de Mees is een van de meest succesvolle trainers uit het zaalvoetbal. De Heerhugowaarder was al eerder hoofdcoach van FC Marlène en behaalde toen de landstitel, twee KNVB-bekers en de Supercup. Na die tijd heeft De Mees zich regelmatig sterk gemaakt op verschillende posities binnen de club. Op dit moment ondersteunt hij de technische staf van de vrouwen. Daar won hij onlangs nog de KNVB-beker mee in Rotterdam.

Ferdinand Hofland is een trainer met een Marlène-hart. Eerst was hij als selectiespeler actief in de succesvolle beginjaren van de eredivisieclub. Later werd hij trainer van diverse (jeugd)teams. Op eigen benen stond hij bij eerste-divisieclub Kondo Budjang. Hij keerde daarna terug bij FC Marlène als een van de drijvende krachten achter de huidige jeugdopleiding. Met ‘zijn’ onder 19 haalde hij woensdagavond de finale van de play offs. Hofland gaat heren 2 coachen.

Voorzitter Ruud Nolten: “We hebben voor deze posities hoog ingezet. De technische staf moet voor volgend seizoen de toon zetten. Ik ben enorm blij dat we deze ervaren coaches in huis hebben voor komend seizoen. Mannen die het Marlène-DNA hebben.”

Foto’s: DP Sportfotografie

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen