Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Jeugdspeelster Jasmijn van Uden verkiest doorontwikkeling bij KFC en FC Marlène

27 maart 2021 09:40

HEERHUGOWAARD/KOOG AAN DE ZAAN – Onze jeugdspeelster Jasmijn van Uden (2006) werd door Ajax uitgenodigd om in maart drie keer deel te nemen aan talententrainingen bij Ajax, met speelsters uit 2005. Tussen deze groep oudere speelsters heeft Jasmijn zich opvallend laten zien want naar aanleiding van deze trainingen hebben Suzanne Bakker en Chantal de Ridder namens Ajax persoonlijk telefonisch contact opgenomen met de pas 15-jarige Jasmijn van Uden over een beoogde instroming in het Talententeam van Ajax, uitkomend in de landelijke Beloftencompetitie.

Jasmijn heeft aangegeven dat ze het zelf prefereert om komend seizoen op veld in de JO17-1 (3e divisie oftewel divisie 6) van KFC te spelen omdat de weerstand daar van dien aard is dat ze daar haar talent het beste verder kan ontwikkelen. Ook heeft de technicus pur sang die al vanaf 10-jarige leeftijd bij ons in de zaal speelt, en ook binnen FC Marlène gezien wordt als een uitzonderlijk talent, aangegeven de combinatie van veld- en zaalvoetbal erg belangrijk voor haar ontwikkeling te vinden en dus ook bij FC Marlène te willen blijven spelen. Nina George, bondscoach van het Nederlands vrouwenzaalvoetbalteam, liet recent nog aan FC Marlène en Jasmijn zelf weten dat ze nadrukkelijk in beeld is voor Oranje.

Ajax deelt de visie dat de echte talenten liefst zo lang mogelijk met en tegen de jongens moeten spelen. Ajax heeft daarom nu met Jasmijn afgesproken dat Jasmijn in seizoen 2021/2022 wekelijks één keer bij het Talententeam (Jong Ajax) gaat meetrainen zodat ze wel al aangelijnd is bij de club die haar eigenlijk nu al heel graag ziet komen maar altijd prioriteit geeft aan de beste keuze voor talentontwikkeling.

Jasmijn, gefeliciteerd! Wij zijn trots en verheugen ons nu al op aankomend seizoen met hopelijk weer veel acties van je om ons van te laten genieten.

Stersponsoren

3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen
30 juli 2023 08:53
Seizoenkaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de Ticketshop.
Heren Nieuws Vrouwen