Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

KRN Groep nu ook subsponsor bij FC Marlène vrouwen

5 juli 2021 18:06

Met trots presenteren wij KRN Groep, hoofdsponsor van FC Marlène mannen, voor de komende 3 seizoenen ook als (nieuwe) subsponsor van FC Marlène Vrouwen.

Ruud Nolten, eigenaar van KRN Groep en voorzitter van FC Marlène vertelt; “De lat ligt hoog bij de vrouwen en ze doen er alles aan om dat te halen. De indrukwekkende kwaliteit van de vrouwentak heeft mij ongelofelijk enthousiast gemaakt. Hun prestatieve instelling, inzet en gedrevenheid zijn maximaal. Ik ben ervan overtuigd dat daar komend(e) seizoen(en) hele mooie dingen gaan gebeuren en ik ben er dan ook trots op dat ik daaraan een bijdrage kan leveren”

Monique van der Rijst, Hoofdtrainster/coach en hoofd jeugdopleiding van FC Marlène vrouwentak knikt instemmend en vertelt; “Wij zijn bezig iets heel moois en bijzonders neer te zetten in Noord Holland en we kijken inmiddels alweer vol vertrouwen en reikhalzend uit naar komend seizoen. Mede dankzij KRN Groep kan FC Marlène Vrouwen haar unieke project verder ontwikkelen en de daarvoor gewenste faciliteiten nog verder verbeteren en professionaliseren. We zijn KRN Groep daar zeer dankbaar voor.”

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen