Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Marlène Vrouwen kloppen opnieuw concurrent met ruime cijfers

26 november 2023 07:20

DAMWOUDE – Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als een week eerder een concurrent in de eredivisie zaalvoetbal met ruime cijfers wist te verslaan. In Friesland scoorde de ploeg tegen ZV Libertas van trainer Mo Bouchibti liefst achtmaal.

De 0-8 in Damwoude was zelfs een zwakke afspiegeling van het grote aantal kansen dat de Heerhugowaardse formatie kreeg, want net als een week eerder tegen ZVG Cagemax (5-0) werd ook nog diverse malen paal en lat geraakt. De vrouw van de wedstrijd was ditmaal de jonge Asmae Nabili (foto), één van de speelsters uit de geroemde jeugdopleiding van FC Marlène. Met twee treffers voor de rust en twee na de pauze nam zij de helft van de productie voor haar rekening. De overige doelpunten kwamen op naam van Amy Visser, Niekie Pellens en Aaike Verschoor en er was nog een eigen doelpunt.

Ondanks de nodige blessures blijft het ongeslagen FC Marlèene zodoende koploper met vier punten voorsprong op concurrent Os Lusitanos. Komende vrijdag speelt de Bouchibti-equipe in Sporthal Waardergolf een thuiswedstrijd tegen het Helderse Zeemacht.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws