Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Marwan Yahyaoui voelt zich thuis bij FC Marlène

6 juni 2024 16:25

Tussen alle “jonkies” in die we in de afgelopen week al hebben voorgesteld is Marwan Yahyaoui een uitzondering. Met zijn 29 jaar behoort hij komend seizoen tot de oudste spelers binnen de selectie. De snelle Haarlemmer maakte afgelopen seizoen al enkele malen indruk met zijn snelle dribbels en doelpunten.

Yahyaoui heeft dus al de nodige ervaring in het voetbalwereldje en kwam op het veld ondermeer uit voor Young Boys en Leicester City en speelde eerder in de zaal voor Hovocubo en Z.O.G. alvorens hij vorige zomer neerstreek in Heerhugowaard.

Daar speelde hij in eerste instantie vooral zijn wedstrijden in het tweede waarin hij vooral opviel met zijn ongekende snelheid en regelmatig zijn doelpuntjes meepikte. Op 20 januari mocht Yahyaoui debuteren in het eerste team in de thuiswedstrijd tegen FCK De Hommel en deed dat direct met twee doelpunten. “Dat is tot nu toe mijn hoogtepunt bij FC Marlène, maar hopelijk volgen er nog veel meer”, aldus de Haarlemmer die zich snel thuisvoelde bij de blauw-witten.

Ook hij kijkt nu al uit naar het komende seizoen: “Ik heb er nu al zin in. Persoonlijk hoop ik op nog meer speelminuten en als team hoop ik dat we ons doorontwikkelen na de goede prestaties van dit seizoen en om de bovenste plaatsen gaan meespelen”.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen