Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Mo Bouchibti nieuwe hoofdtrainer FC Marlène Vrouwen

23 juni 2023 11:21

HEERHUGOWAARD – Met veel trots presenteert FC Marlène Mo Bouchibti als nieuwe hoofdtrainer van de FC Marlène Vrouwen. Bouchibti komt over van HV Veerhuys.


De 62-jarige Heerhugowaarder is een grote naam in het zaalvoetbal. De afgelopen jaren was Bouchibti actief in de Eredivisie mannen als trainer van onder meer ASV Lebo, VNS United en Veerhuys. Daarnaast was Bouchibti in het verleden trainer van diverse zaalvoetbalselecties van KNVB district West 1.

Met de komst van Mo Bouchibti neemt de vrouwenafdeling afscheid van Dick van Stralen. “Dick vervulde die rol het afgelopen seizoen tot ieders tevredenheid, met de TOTO KNVB beker en de landstitel als resultaat. Wij bedanken Dick hartelijk voor zijn inzet het afgelopen seizoen”, aldus het bestuur van FC Marlène. Van Stralen blijft overigens wel voor de club behouden, want wordt assistent van Iwan de Mees bij de herenselectie.

De FC Marlène Vrouwen proberen een verdere professionaliseringsslag binnen het vrouwenzaalvoetbal te maken. Na de winst van de TOTO KNVB beker en de landstitel kijkt de club naar verdere groei van de organisatie. Afgelopen week presenteerde de ploeg ook al de Braziliaanse keeperstrainer Edson Barreto.

De eerste grote wedstrijd voor Mo Bouchibti en de FC Marlène Vrouwen staat vrijdag 1 september op het programma. Er wordt dan thuis gespeeld voor de Supercup.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen