Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Nieuws van het bestuur

13 maart 2021 09:38

HEERHUGOWAARD – Na een opnieuw door corona geteisterd seizoen meenden wij als bestuur een update te geven van hoe wij er nu gezamenlijk voor staan. Naast het feit dat ook wij de wedstrijden missen, maar natuurlijk ook u allen als supporters, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die zich inzet voor de club, is er ook bestuurlijk nieuws te melden.

Pas geleden heeft Eric de Mees besloten om zijn taak als Bestuurslid Algemene Zaken neer te leggen wegens drukke werkzaamheden. Vanuit het bestuur hebben wij Jesca Willemsen bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Jesca, afkomstig uit Obdam,heeft een ruime ervaring in het zaalvoetbalwereldje. Als keepster werd zij maar liefst twee keer landskampioen met Os Lusitanos, en eenmaal met Biersteker om enige jaren geleden de overstap te maken naar Reiger Boys. Een zware blessure maakte helaas een einde aan de sportieve carriére van Jesca, maar sinds die tijd is zij in verschillende functies actief geweest voor Reiger Boys Zaalvoetbal. Zo hield zij zich bezig met de jeugdopleiding/talentenschool en was al teammanager betrokken bij het eerste vrouwenteam. Zo ook dit seizoen waarin FC Marlène de gehele vrouwen/meidenafdeling van Reiger Boys overnam.


Inmiddels heeft Eric de Mees al de nodige zaken overgedragen aan Jesca, en als bestuur zijn wij natuurlijk erg blij dat Jesca bereid is om deze rol op zich te nemen. Hierbij vinden wij het natuurlijk ook een goede ontwikkeling dat er ook iemand vanuit de vrouwen/meidenafdeling bereid is om plaats te nemen in het bestuur.


Wij wensen Jesca Willemsen dan ook een warm welkom en vooral veel succes en plezier in haar rol als bestuurslid van deze mooie club. Uiteraard bedanken wij Eric de Mees hartelijk voor alle bewezen diensten in de loop der jaren. Met zijn ervaring en netwerk in het zaalvoetbal is Eric van grote waarde geweest voor  FC Marlène.


Competities afgebroken
Zoals afgelopen week door de KNVB bekend is gemaakt zullen de competities in de A-categorie niet meer hervat worden. Dat betekent dat ons vlaggenschip dit jaar niet meer op Eredivisieniveau in actie komt. Een hard gelag voor een ieder. Niet alleen voor spelers, technische staf en ons als bestuur,maar natuurlijk ook voor u als supporters, sponsoren, vrijwilligers en volgers.


Er is nog een kleine kans dat er nog wel om de play-offs gespeeld gaat worden, en in de lagere competities, zoals de jeugd welicht om de KNVB Regio Cup, maar dit zal pas hooguit aan het eind van deze maand bekend worden. Gezien de huidige coronacijfers is het echter zeer de vraag of het wel zover komt en ook of wij dat als club moeten willen. Wij hebben immers vele vrijwilligers die al op leeftijd zijn en die wij niet graag willen blootstellen aan de mogelijke gevaren.


Deze moeilijke tijd geeft ons echter ook het besef hoe trots wij zijn op onze club en de onvoorwaardelijke steun van al onze supporters, sponsoren en vrijwilligers. Wij zijn u allen dankbaar en hopen van harte dat wij ook op die steun kunnen rekenen wanneer de regels het weer toelaten.


Wij hopen allen elkaar spoedig weer te zien en dan natuurlijk het liefste in een volgepakte sporthal, genietend van het door ons geliefde spelletje.


Tot die tijd…Denk aan elkaar en om elkaar!


Bestuur FC Marlène

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen