Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Nipte zege voor FC Marlène vrouwen

25 maart 2023 21:36

AMSTERDAM – De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten te winnen. De ploeg van coach Dick van Stralen zegevierde in Amsterdam met 1-2.

Het was al snel duidelijk dat de thuisploeg de verdedigende stellingen nauwelijks wenste te verlaten, zelfs niet nadat Amy Visser de gasten halverwege de eerste helft op voorsprong had geschoten. Pas vlak voor tijd, Aaike Verschoor had de Heerhugowaardse formatie, inmiddels op 0-2 gebracht, kwam Os Lusitanos er vaker uit en bracht ook een meevoetballende keepster in. Met nog pakweg 90 seconden op de klok zorgde Bouchra Moudou zoedoende voor de aanslutingstreffer, maar verder liet FC Marlène het niet komen.

FC Marlène heeft nog steeds één punt achterstand op koploper ZV Libertas, komende vrijdag 31 maart de tegenstander in Sporthal Waardergolf (20.30 uur). Een week later, op Goede Vrijdag 7 april, treffen Os Lusitanos en FC Marlène elkaar weer, maar dan in de finale van de beker, welke wordt gespeeld in Topsportcentrum Rotterdam.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen