Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

Nipte zege voor FC Marlène vrouwen

25 maart 2023 21:36

AMSTERDAM – De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten te winnen. De ploeg van coach Dick van Stralen zegevierde in Amsterdam met 1-2.

Het was al snel duidelijk dat de thuisploeg de verdedigende stellingen nauwelijks wenste te verlaten, zelfs niet nadat Amy Visser de gasten halverwege de eerste helft op voorsprong had geschoten. Pas vlak voor tijd, Aaike Verschoor had de Heerhugowaardse formatie, inmiddels op 0-2 gebracht, kwam Os Lusitanos er vaker uit en bracht ook een meevoetballende keepster in. Met nog pakweg 90 seconden op de klok zorgde Bouchra Moudou zoedoende voor de aanslutingstreffer, maar verder liet FC Marlène het niet komen.

FC Marlène heeft nog steeds één punt achterstand op koploper ZV Libertas, komende vrijdag 31 maart de tegenstander in Sporthal Waardergolf (20.30 uur). Een week later, op Goede Vrijdag 7 april, treffen Os Lusitanos en FC Marlène elkaar weer, maar dan in de finale van de beker, welke wordt gespeeld in Topsportcentrum Rotterdam.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

27 mei 2023 23:40
Vrijdagavond wonnen de reserves van de Heerhugowaarders met 2-0 van topklasser ZVV Vrone, en dat was...
Heren Nieuws
27 mei 2023 00:03
De vrouwen van FC Marlène kunnen komende vrijdag 2 juni in eigen huis de landstitel pakken....
Nieuws Vrouwen
24 mei 2023 12:00
De 19-jarige Eva Sakkers is de eerste aanwinst voor de FC Marlène Vrouwen.
Nieuws Vrouwen