Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Nipte zege voor FC Marlène vrouwen

25 maart 2023 21:36

AMSTERDAM – De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Os Lusitanos met nipt verschil weten te winnen. De ploeg van coach Dick van Stralen zegevierde in Amsterdam met 1-2.

Het was al snel duidelijk dat de thuisploeg de verdedigende stellingen nauwelijks wenste te verlaten, zelfs niet nadat Amy Visser de gasten halverwege de eerste helft op voorsprong had geschoten. Pas vlak voor tijd, Aaike Verschoor had de Heerhugowaardse formatie, inmiddels op 0-2 gebracht, kwam Os Lusitanos er vaker uit en bracht ook een meevoetballende keepster in. Met nog pakweg 90 seconden op de klok zorgde Bouchra Moudou zoedoende voor de aanslutingstreffer, maar verder liet FC Marlène het niet komen.

FC Marlène heeft nog steeds één punt achterstand op koploper ZV Libertas, komende vrijdag 31 maart de tegenstander in Sporthal Waardergolf (20.30 uur). Een week later, op Goede Vrijdag 7 april, treffen Os Lusitanos en FC Marlène elkaar weer, maar dan in de finale van de beker, welke wordt gespeeld in Topsportcentrum Rotterdam.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

20 april 2024 23:19
FC Marlène heeft door een dikverdiende zege op de kersverse bekerwinnaar VNS United de felbegeerde zesde...
Heren Nieuws
20 april 2024 22:15
De vrouwen van FC Marlène hebben zich zeker gesteld van de eerste plaats in de Eredivisie...
Nieuws Vrouwen
6 april 2024 09:56
Vier dagen na de jammerlijk verloren bekerfinale tegen Os Lusitanos hebben de vrouwen van FC Marlène...
Nieuws Vrouwen