Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Ongeslagen kampioen FC Marlène JO13-1 niet te stuiten

10 mei 2022 22:08

HEERHUGOWAARD – Ruim voor het eind van de competitie heeft FC Marlène JO13-1 maandagavond het kampioenschap van de topklasse mogen vieren. De talentvolle ploeg van Benno Groot en Roy Walstra blijkt dit seizoen niet te stuiten. Het team bleef al zeventien wedstrijden ongeslagen dit seizoen.

Veertien overwinningen en drie gelijke spelen behaalden de Heerhugowaardse talenten van FC Marlène JO13-1 dit seizoen in de hoogste jeugdklasse. De voorsprong op concurrent HV/Veerhuys is inmiddels tien punten met nog een wedstrijd minder gespeeld. Na maandag is men dus niet meer te achterhalen.

In een zeer goed gevulde Sporthal Waardergolf werd in die reeks HZV/het Vennewater JO13-1 uit Heiloo met simpel gemak aan de kant gezet. Vele familieleden en bekenden wilden natuurlijk getuige zijn van de titel van de jeugdige Marlène-equipe en de tribune zat dan ook vol. Ook de complete selectie, inclusief technische staf, van het vlaggenschip van de Heerhugowaardse eredivisionist was aanwezig om hun ooit mogelijke opvolgers aan het werk te zien. Zij zagen dat het al snel goed zat. Binnen mum van tijd had FC Marlène een comfortabele 3-0 voorsprong en uiteindelijk wist men een onvervalste zevenklapper te produceren waarbij men ook de gasten uit Heiloo een eretreffr gunden (7-1).

Na het laatste fluitsignaal kon het feest losbarsten en kreeg de complete ploeg uit handen van voorzitter Ruud Nolten en Hoofd Opleidingen Saïd Ajouaau de nodige versielsen uitgereikt in de vorm van foto’s, oorkondes, en natuurlijk de bokalen en medailles.

FC Marlène wist dit seizoen in de zeventien wedstrijden liefst tachtig maal het net te vinden. In de vier wedstrijden die nog op het programma staan zal men ongetwijfeld willen proberen om die teller naar de honderd te brengen.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: DP Sportfotografie

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen