Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Persoonlijke fouten nekken FC Marlène tegen ASV Lebo

22 oktober 2022 09:45

HEERHUGOWAARD – In de Eredivisie zaalvoetbal heeft ASV Lebo vrijdagavond een forse tik uitgedeeld aan FC Marlène. De Heerhugowaardse fomatie van coach Jeroen de Groot kwam al vroeg in het duel op achterstand en liep nadien voortdurend achter de feiten aan: 3-6.

“We krijgen vanavond zes goals tegen waarvan er drie heel knullig zijn”, sprak De Groot na afloop voor de camera van NH Sport. De coach doelde daarmee vooral op de persoonlijke fouten in de openingsfase waarin FC Marlène al snel op 0-2 achter kwam door treffers van Mohammed Chih en Omar Tissoudali. Ondanks een tegentreffer van Younes Daari bleven de gasten van coach Zaïd El Morabiti in de eerste helft de bovenliggende partij en dat werd beklonken met de 1-3 van Lofti Attahiri. Het zat FC Marlène daarna ook niet mee want in het vervolg van de eerste helft raakten achtereenvolgens Van Eeuwijk, Daari en Attaibi de lat.

Na de rust probeerde FC Marlène het tij te keren, maar door de tweede van Tissoudali liepen de gasten verder uit. Amir Molkârâi bracht de spanning terug, maar verder dichterbij kwam men niet, mede omdat Lebo in doelman Alvaro Fernandez Garcia een uitblinker had. Het duel werd uiteindelijk beslist door twee treffers van Soeremly Te Vrede waarbij Molkârâi tussendoor ook zijn tweede maakte: 3-6.

In de stand van de Eredivisie bezetten ASV Lebo en FC Marlène respectievelijk de zesde en zevende plaats. Komende vrijdag gaat FC Marlène op bezoek bij promovendus VNS United. Ook ASV Lebo gaat dan op bezoek bij een gepromoveerde club, ZVV Eindhoven.

FC Marlène – ASV Lebo 3-6 (1-3)

3. Mohammed Chih 0-1
7. Omar Tissoudali 0-2
8. Younes Daari 1-2
11. Lofti Attahiri 1-3
27.Omar Tissoudali 1-4
28.Amir Molkârâi 2-4
35.Soeremly Te Vrede 2-5
35.Amir Molkârâi 3-5
40.Soeremly Te Vrede 3-6

Foto: DP Sportfotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen