Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Peter Rozenbeek ontvangt Gouden Reiger van Gemeente Heerhugowaard

5 oktober 2020 09:27

HEERHUGOWAARD – Peter Rozenbeek is maandagmiddag in het gemeentehuis van Heerhugowaard onderscheiden met de Gouden Reiger. De 41-jarige Rozenbeek ontving de onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor zaalvoetbalvereniging FC Marlène.


Peter Rozenbeek kreeg het kleinood van burgemeester Bert Blase en het werd hem opgespeld door zijn vrouw en dochter. Heerhugowaarder Rozenbeek begon in 1997 als keeper bij FC Marlène en zou 23 jaar het doel verdedigen van het vlaggenschip. Clubicoon Rozenbeek won met de club o.a. drie landstitels en zeven nationale bekers. Daarnaast speelde de doelman 85 interlands voor het Nederlands Zaalvoetbalteam. Dit voorjaar maakte Rozenbeek, na het beëindigen van de zaalvoetbalcompetitie vanwege de coronacrisis, bekend te stoppen met zijn langdurige carrière bij FC Marlène.


Rozenbeek was zelf totaal verrast door de erkenning die hem toe kwam. ‘Ik dacht vanmiddag met mijn dochter naar het consultatiebureau te gaan en kom terecht in een zaal van het gemeentehuis. Ik vind het bijzonder en voel mij zeer vereerd dat ik dit mag meemaken. Ook omdat ik gevoelig ben voor dit soort dingen. Als ik zag wie er vanmiddag bij was en de gezichten zie waar mee je dit avontuur heb beleefd dan doet mij dat wat. Ik ben in 1997 begonnen omdat het leuk en gaaf was en kon toen nog niet vermoeden welke prijzen we allemaal zouden binnen halen en dat ik 85 interlands zou spelen. Dat ik dan ook nog in mijn eigen Heerhugowaard zo erkend wordt vervult mij met trots.’

Stersponsoren

3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen
30 juli 2023 08:53
Seizoenkaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de Ticketshop.
Heren Nieuws Vrouwen