Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Twee Noordhollandse derby’s in Waardergolf. HV/Veerhuys en Zeemacht op bezoek bij FC Marlène

7 oktober 2021 20:06

HEERHUGOWAARD – Komende vrijdag staat er weer een mooi avondje FC Marlène op het programma. Zowel het vlaggenschip als de beloften van de Heerhugowaardse eredivisionist komen in actie in een Noord-Hollandse derby.

Het eerste team van trainer/coach Jeroen de Groot treft vrijdagavond in Sporthal Waardergolf HV/Veerhuys. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel in de stand. In het “dubbele weekend” van vorige week, met zowel een beker- als competitiewedstrijd speelde FC Marlène met 3-3 gelijk bij RKAV Volendam. Na de eerdere overwinningen op AGOVV en White Stones en de nederlaag bij FC Eindhoven staan de blauw-witten nu op zeven punten uit vier wedstrijden op een zesde plaats.

HV/Veerhuys heeft weliswaar drie punten minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. De ploeg van coach Najib Taki begon de competitie met een gelijkspel tegen ZVV Den Haag om vervolgens te verliezen van ASV LEBO. Afgelopen zondag werd door de Hoornse formatie de eerste competitiezege behaald op bezoek bij White Stones (2-3).

Het duel FC Marlène – HV/Veerhuys begint vrijdagavond om 21.30 uur in Sporthal Waardergolf.
Tickets zijn hier te koop.


Jong FC Marlène
Na een weekje rust komen ook de beloften van FC Marlène weer in actie. De ploeg van Edward van Gils en Raoul Polnaja wist twee weken geleden de eerste zege te behalen op IFC Zwolle en heeft na twee wedstrijden dus drie punten. Tegenstander Zeemacht uit Den Helder heeft de ambitie om terug te keren in de Eredivisie. Zeemacht is de competitie in ieder geval goed begonnen met overwinningen op IFC Zwolle (1-2) en HZV/het Vennewater (4-2)

Het duel Jong FC Marlène – Zeemacht begint vrijdagavond om 19.30 uur in Sporthal Waardergolf.


Vrouwen
De vrouwenploeg van FC Marlène spelen pas hun tweede eredivisieduel van dit seizoen. Na de eerdere 2-1 zege op ZVG Cagemax gaat de ploeg van coach Monique van der Rijst vrijdag op bezoek bij ZV Libertas in het Friese Damwald (20.30 uur)

Foto: JdL Fotografie

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 september 2023 08:38
Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd...
Nieuws
3 september 2023 08:35
Na het winnen van de landstitel en de KNVB-beker komt de Supercup voorlopig nog niet in...
Nieuws Vrouwen
30 juli 2023 08:53
Seizoenkaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de Ticketshop.
Heren Nieuws Vrouwen