Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Update Coronamaatregelen n.a.v. persconferentie kabinet

1 oktober 2020 09:26

Helaas zijn de Corona maatregelen afgelopen maandag door het kabinet aangepast voor de komende drie weken. Hier hebben wij ons als FC Marlène aan te houden. Het bestuur heeft daarom de volgende mededelingen:


De competities en trainingen van het zaalvoetbal gaan door. Er mag gewoon gesport worden, met inachtneming van de volgende regels.

– Er mag geen publiek meer in de sporthal aanwezig zijn. Dit geldt ook voor ouders bij jeugdwedstrijden. Ook bij trainingen mogen de ouders de hal niet in.

– Wij verzoeken ouders de kinderen af te zetten bij de ingang van de sporthal, waarna ze begeleid zullen worden door de trainers en leiders. Na afloop van trainingen/wedstrijden verzoeken wij iedereen zo snel mogelijk de locatie weer te verlaten.

– De kleedkamers zijn geopend en de toiletten zijn beschikbaar. De geldende regels om echter zoveel mogelijk thuis om te kleden, en thuis te douchen blijven van kracht.

– Op het publiek na zijn alle personen welkom die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs. Laten we hier wel verstandig mee omgaan om te voorkomen dat er teveel mensen op de desbetreffende locatie zijn.

– Bij uitwedstrijden van jeugdspelers (t/m 19 jaar) vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Echter moeten we dit wel tot een minimum beperken met elkaar. Maak hier afpraken over binnen je eigen team wie er rijdt.

– Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt dit wel. Dit betekent dus dat iedereen na afloop van de training/wedstrijd zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaat. Zij blijven dus ook niet kijken naar een andere training/wedstrijd na afloop omdat zij dan worden gezien als toeschouwers.

– De horeca in de sporthallen gaat de komende drie weken dicht. Zorg dus dat je je eigen drinken/eten meeneemt en gebruik dus ook je eigen bidon tijdens wedstrijden/trainingen

– Pers/media is slechts beperkt welkom bij de wedstrijden. Dit gebeurt echter alleen op aanvraag via pers@fcmarlene.nl. Wij verzoeken pers/media om contact met spelers/technische staf te vermijden en eventuele interviews/reacties na afloop van een wedstrijd via telefoon (app/sms) of mail te doen.


Uiteraard blijven ook alle standaardmaatregelen zoals het bewaren van de afstand tot elkaar, het regelmatig reinigen van de handen etc. van kracht

Kijk voor meer veelgestelde vragen over de nieuwe maatregelen ook op de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal


Wij beseffen dat de maatregelen verre gevolgen heeft. Echter moeten wij ons hier gezamenlijk aan houden en wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft wendt u zich dan tot een van de bestuursleden.

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen