Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vier nieuwe aanwinsten voor FC Marlène

1 juni 2024 21:06

HEERHUGOWAARD – FC Marlène kan kort na afloop van het seizoen vier nieuwe aanwinsten bekend maken. Matz Mathot, Robin Schouwvlieger (foto) en Jeroen Pater komen over van Scagha ’66 en talent Boy Boerefijn maakt de overstap van ZVV Salao ’85.

De nieuwe spelers moeten de gaten opvullen die zijn ontstaan na het vertrek van Amir Molkârâi (gestopt), Younes Daari, Aiman Afouzar (VNS United) en Colin Kamp (ZVV Zwaag).

Voorzitter Ruud Nolten van de Heerhugowaardse vereniging is in zijn nopjes met het viertal. “We zijn het afgelopen seizoen begonnen met een sterk verjongde selectie waarin velen zich uitstekend ontwikkeld hebben. Als club zijn wij trots op die prestaties. Het vertrek van juist de ervaren spelers hebben wij opgevangen met drie spelers van Scagha ’66 die zich in het afgelopen seizoen ook uitstekend gemanifesteerd hebben op eredivisie-niveau. Mathot, Schouwvlieger en Pater brengen die gewenste ervaring weer terug in onze selectie terwijl Boy Boerefijn een talent is die bekend is met enkele jongelingen uit onze huidige selectie. Er is dan ook geen enkele twijfel dat er komend seizoen weer een sterke eredivisie-waardige selectie zal staan.”

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen