Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vierde zege op rij voor vrouwen FC Marlène

8 oktober 2022 22:02

HEERHUGOWAARD – In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft FC Marlène nog altijd een honderd procent score. De ploeg van coach Dick van Stralen boekte vrijdagavond een 4-3 zege op ZVG/Cagemax.

Anders dan de uitslag doet vermoeden werd het alleen nog spannend in de twee slotminuten. Daarvoor had de oppermachtige thuisploeg in Sporthal Waardergolf een comfortabele 4-0 voorsprong opgebouwd. Simone Hand en Mila Wittebrood hadden in de eerste helft al voor een 2-0 voorsprong gezorgd.

Na rood voor Van den Heuvel voor de gasten uit Gorinchem voerden Juul van der Kolk en Chantal Hendriksen na rust de stand verder op. De vier treffers waren slechts een zwakke afspiegeling van de werkelijke krachtsverhoudingen. Toch werd FC Marlène in de uiterste slotfase slordig en dat leverde binnen anderhalve minuut drie tegentreffers op van Kayla van den Boomgaard en Daniëlle Kortlever (2). Desondanks trok de thuisploeg de zege over de streep en kan men zich eind deze maand opmaken voor de topper tegen Os Lusitanos, net als FC Marlène een ploeg die nog geen punt verloor.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws