Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Voorbeschouwing FC Marlène VS FCK De Hommel

24 september 2020 09:20

Dames en heren, aanstaande vrijdag speelt FCMarlène  haar tweede thuiswedstrijd in de competitie en wel tegen eeuwige rivaal FCK/ De Hommel.


FCK/ De Hommel haalde van de zomer vier versterkingen, waarvan keeper Coen Burg de meest opvallende naam is. Enkele jaren geleden verdedigde Burg ook al het doel van de Bosschenaren en is dus terug op het oude nest. Speler/ coach Adil Zouthane is vol vertrouwen en wil met FCK/ De Hommel meedoen om de landstitel dit seizoen. FCK/ De Hommel is de competitie uitstekend begonnen met twee grote overwinningen. De competitie opener in Leek tegen Leekster Eagles werd met 7 – 3 gewonnen en de eerste thuiswedstrijd werd met maar liefst 11 – 1 gewonnen van TPP/ Feyenoord Futsal.

Ook FC Marlène is het seizoen prima gestart. De eerste twee competitie wedstrijden leverden ruime zeges op tegen nieuwkomers BE’79 en Leekster Eagles. BE’79 werd in de Waardergolf met 7 – 2 aan de kant gezet en de verre reis naar het Groningse Leek leverde een 1 – 6 overwinning op.

De op het oude nest teruggekeerde Amir Molkárái en Mo Darri hebben gelijk alweer hun draai gevonden in de ploeg van Carlo van der Waals. Dit geldt ook voor nieuwkomer Martin van Eeuwijk. Daarnaast krijgen youngsters Colin Kamp en Kevin van Londen hun kansen in het vlaggeschip.

Met FCK/ De Hommel krijgt FC Marlène dus de eerste echte graadmeter van dit seizoen op bezoek. In het verleden werden heroïsche wedstrijden tegen elkaar gespeeld, waarbij regelmatig de inzet de landstitel of KNVB Beker was.

Inmiddels is er ook geloot voor de derde ronde van de KNVB Beker. Dit leverde een hele pikante loting op, want FC Marlène is gekoppeld aan Jong FC Marlène. Dit is dus een herhaling van de finale van de KNVB Beker uit het seizoen 2008 – 2009.

Voorafgaand aan de hoofdmacht speelt Jong FC Marlène komende vrijdag de streekderby tegen HZV/ Het vennewater in de Waardergolf. De ploeg van Raoel Polnaja is de competitie goed begonnen. Uit de eerste twee wedstrijden zijn er vier punten behaald. Hetzelfde geldt voor HZV/ Het vennewater. We kunnen dus voorzichtig spreken van een subtopper in de Eerste Divisie.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.

Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 2 oktober tegen FC Eindhoven in Eindhoven.

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen