Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vrouwen FC Marlène als koploper de play-offs in na ruime winst in Den Haag

22 april 2023 08:31

DEN HAAG – In de Eredivisie vrouwen in het zaalvoetbal heeft FC Marlène de reguliere competitie afgesloten met een ruime overwinning op ZVV Den Haag en de koppositie. De Heerhugowaardse formatie van coach Dick van Stralen heeft zodoende een thuisvoordeel in de aanstaande play-offs.

FC Marlène had op de eerste drie minuten na weinig te duchten van de Haagse ploeg. Na een vroege achterstand werd de schade al voor rust ruimschoots hersteld door treffers van Juul van der Kolk, Aaike Verschoor, Amy Visser en Simone Hand.

In de tweede helft gooiden de gasten daar nog eens een kwartet treffers bovenop. Hand maakte haar tweede van de avond waarna ook Kyara de Bruin tweemaal het net wist te vinden. Het slotakkoord was voor Zoyla Barendse die de eindstand bepaalde op 1-8.

Door de overwinning behoudt FC Marlène de voorsprong van twee punten op ZV Libertas hetgeen in de play-offs een thuisvoordeel oplevert. Wie de eerste tegenstander wordt in die play-offs is nog niet duidelijk aangezien Os Lusitanos en Futsal Rotterdam nog strijden om de vierde plaats. Zeker is dat ZV Libertas en ZVG Cagemax elkaar gaan bestrijden in de andere halve finale.

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

16 juni 2024 07:53
De vrouwenselectie van FC Marlène heeft zich voor komend seizoen flink versterkt met de komst van...
Nieuws Vrouwen
10 juni 2024 18:08
De 20-jarige Quinten Faber speelt inmiddels ook al zes jaar in het blauw-wit van FC Marlène....
Heren Nieuws
8 juni 2024 14:33
De vrouwen van FC Marlène hebben de landstitel niet kunnen prolongeren.
Nieuws Vrouwen