Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vrouwen FC Marlène houden koppositie vast na winst in Gorinchem

12 februari 2022 08:11

GORINCHEM – Dankzij een nipte 2-3 zege op ZVG/Cagemax heeft FC Marlène VR1 nog altijd de koppositie van de Eredivisie Vrouwen zaalvoetbal in handen.

De ploeg van coach Monique van der Rijst kwam in Sporthal Oosterbliek te Gorinchem in de negende minuut op voorsprong door een treffer van Simone Hand. Zeven minuten later was het Kayla van den Boomgaard die voor de gelijkmaker wist te zorgen.

Na de rust wist de Heerhugowaardse formatie het verschil te maken met dank aan de ervaren Aaike Verschoor die binnen een minuut tweemaal doel trof. In de uiterste slotfase wist Marloes Blom keepster Tamara Luijkx nog wel voor een tweede maal te passeren, maar de zege van FC Marlène kwam niet meer in gevaar.

Na elf wedstrijden heeft FC Marlène een voorsprong van een punt op Os Lusitanos en twee punten op Drs. Vijfje. Komende vrijdag 18 februari speelt FC Marlène opnieuw een uitwedstrijd bij ZVV Den Haag.

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen