Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

Vrouwen FC Marlenè naar dubbele cijfers in Zoetermeer

11 november 2022 23:11

ZOETERMEER – De vrouwen van FC Marlène hebben de ongeslagen koppositie in de Eredivisie nog maar eens bevestigd met een klinkende zege op Mazzel Stars. De ploeg van coach Dick van Stralen wist zelfs in de dubbele cijfers te belanden: 1-11.

Feitelijk was het duel in Sporthal De Veur te Zoetemeer na een kwartier al beslist want de Heerhugowaardse formatie had toen al een 0-6 voorsprong genomen. Het werd al vrij vlot 0-4 doordat zowel Simone Hand als Amy Visser tweemaal het net wisten te vinden. Chantal Hendriksen en Zoyla Barendse wisten daarna de score verder op te voeren. Kort hierna kon de thuisploeg nog wel de eer redden.

Net als Hand en Visser maakten zowel Barendse als Hendriksen na rust hun tweede treffer. De overige goals kwamen op naam van Juul van der Kolk, Ilse de Jong en een eigen doelpunt.

FC Marlène deelt de koppositie nog altijd met ZV Libertas dat net als de ploeg van Van Stralen de eerste zeven wedstrijden wist te winnen. Beide ploegen treffen elkaar op 2 december in Heerhugowaard. Volgende week vrijdag speelt FC Marlène ook al in eigen huis als DWOW op bezoek komt.

Bron: Heerhugowaards Dagblad
Foto: JdL Fotografie

Stersponsoren

18 maart 2023 16:45
Een wederom gehavend FC Marlène heeft vrijdagavond redelijk lang stand kunnen houden tegen titelkandidaat Hovocubo, maar...
Heren Nieuws
18 maart 2023 09:25
De vrouwen van FC Marlène hebben vrijdagavond een goede kans laten liggen om de koppositie te...
Nieuws Vrouwen
11 maart 2023 14:05
Zowel de heren als de vrouwen van FC Marlène, beiden uitkomend in de eredivisie, leden vrijdagavond...
Heren Nieuws Vrouwen