Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vrouwen FC Marlène naar dubbele cijfers in Zwolle

11 februari 2024 07:36

ZWOLLE – Regerend landskampioen en bekerwinnaar FC Marlène VR1 is sinds afgelopen vrijdag weer koploper van de Eredivisie zaalvoetbal. De Heerhugowaardse formatie van trainer/coach Mo Bouchibti haalde ongenadig hard uit op bezoek bij EXS Zwolle en kwam zelfs in de dubbele cijfers terecht.

Waar FC Marlène in de eerste helft van de competitie nog wel eens moeite had om het net te vinden, daar stond men in Zwolle direct op scherp. Binnen een paar minuten had men via de talenten Kyara de Bruin en Asmae Nabili al een 0-2 voorsprong te pakken. Rianne Bos deed namens de tjhuisploeg nog wel wat terug, maar vervolgens wist FC Marlène het duel snel te beslissen. Simone Hand, die enige weken terug haar rentree maakte na lang blessureleed, mocht eindelijk haar eerste twee treffers van het seizoen maken. Via Zoyla Barendse, Niekie Pellens en Amy Visser scoorden de gasten zelfs al zeven maal voor de rust: 1-7.

In de tweede helft kon FC Marlène dus wat gas terugnemen, maar voerde uiteindelijk de score nog verder op. Net als Hand mocht ook Barendse haar tweede van de avond maken en dankzij Aaike Verschoor en Juul van der Kolk kwamen uiteindelijk de dubbele cijfers op het scorebord terecht: 1-10.

In de stand heeft FC Marlène nu een punt voorsprong op Os Lusitanos. Komende vrijdag gaan de blauw-witten op bezoek bij de nummer vier in de stand, ZV Libertas in Damwoude.

Foto: Cees Verhage Fotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

3 maart 2024 10:14
De topper in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal is vrijdagavond nooit een echte wedstrijd geworden....
Nieuws Vrouwen
3 maart 2024 07:59
Ondanks het feit dat men tweemaal op voorsprong kwam heeft FC Marlène het niet kunnen bolwerken...
Heren Nieuws
26 februari 2024 05:14
Een gehavend FC Marlène, dat liefst drie basisspelers miste, heeft regerend landskampioen FC Eindhoven lang goed...
Heren Nieuws