Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor vrouwen

Vrouwen FC Marlène sluiten 2022 af met onvervalste zevenklapper

17 december 2022 18:22

MIDDELBURG – In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft FC Marlène het jaar afgesloten met een onvervalste zevenklapper en een tweede plaats. Op bezoek bij promovendus ZVV Middelburg won de ploeg van coach Dick van Stralen met 0-7, mede dankzij vier treffers van Simone Hand.

Door de overwinning blijft FC Marléne op drie punten van koplop ZV Libertas. Deze twee ploegen zullen na de winterstop samen met ZVG Cagemax, Futsal Rotterdam, ZVV Den Haag en Os Lusitanos gaan strijden in de kampioenspoule. Opmerkelijk genoeg zit regerend landskanpion Drs. Vijfje hier niet bij. De Groningse ploeg eindigde als zevende in de najaarscompetie en zal straks utkomen in de degradatiepoule.

In het verre Zeeland stelde FC Marlène al snel orde op zaken. Binnen drie minuten hadden zowel Simone Hand als Juul van der Kolk het net weten te vinden en nog voor de rust maakte Hand haar tweede van de avond.

In de tweede helft maakte topscorer Hand nog eens twee doelpunten wat haar totaal op vier bracht en werd de Heerhugowaardse verder geholpen door twee eigen doelpunten.

FC Marlène hervat het seizoen op 13 januari met een bekerwedstrijd in eigen huis tegen DWOW alvorens de tweede fase van de competitie van start gaat.


Bron: Heerhugowaards Dagblad

Stersponsoren

30 januari 2023 19:57
Na een wisselvallige competitiestart is FC Marlène de tweede fase van de competitie uitstekend begonnen. Na...
Heren Nieuws
20 januari 2023 23:10
FC Marlène is de voorjaarscompetitie van de Eredivisie zaalvoetbal uitstekend begonnen. Op bezoek bij ASV Lebo...
Heren Nieuws
15 januari 2023 06:01
HEERHUGOWAARD - FC Marlène is uitstekend aan de voetbaljaargang 2023 begonnen. Afgelopen vrijdag behaalden zowel de...
Heren Nieuws Vrouwen