Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vrouwen in halve finale opnieuw tegen Os Lusitanos

6 mei 2023 09:41

Gisteren is duidelijk geworden wie de tegenstander in de halve finale van de Play Offs om het landskampioenschap van Nederland wordt voor de FC Marlène Vrouwen. Os Lusitanos uit Amsterdam won gisteren hun kwartfinale met 1-2 van Futsal Rotterdam. Aanvoerster Gilanne Louwaars was twee keer trefzeker bij de Amsterdamse formatie. Het is wederom een herhaling van vorig seizoen.

Bij Os Lusitanos keerde Shelly Drost terug in het team. Drost speelde dit seizoen bij SC Telstar op het veld maar die samenwerking werd beëindigd.

De halve finale gaat over twee wedstrijden. Op 12 mei speelt FC Marlène eerst uit in de Aristoshal in Amsterdam waarna 19 mei de Waardergolf het theater zal zijn.

Nieuwe kampioen
De winnaar speelt in de finale tegen de winnaar van ZVG Cagemax tegen ZV Libertas. ZVG won met 3-0 van Drs. Vijfje die de brugwedstrijd afgelopen maandag van ZVV Den Haag wist te winnen. Daardat Drs. Vijfje uitgeschakeld is komt er in ieder geval een nieuwe Nederlands kampioen.

Stersponsoren

3 december 2023 14:00
Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste fase van de competitie heeft FC Marlène...
Heren Nieuws
2 december 2023 09:09
De vrouwen van FC Marlène, ongeslagen koploper in de Eredivisie zaalvoetbal, hebben zich vrijdagavond gerevancheerd op...
Nieuws Vrouwen
26 november 2023 07:20
Er staat op het moment geen maat op de vrouwenploeg van FC Marlène dat net als...
Nieuws Vrouwen