Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jongens

Hoofdsponsor meiden

Vrouwen ontvangen Os Lusitanos

1 oktober 2020 09:25

HEERHUGOWAARD – Komende vrijdag 2 oktober staat de derde speelronde van de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal op het programma. FC Marlène ontvangt dan in eigen huis Os Lusitanos.

De tegenstander uit Amsterdam is sinds een jaar weer terug aan het hoogste front, nadat men in de jaren daarvoor als een heuse grootmacht. Met onze huidige teammanager Jesca Willemsen op doel, wist Os Lusitanos tussen 2013 en 2015 driemaal op rij het landskampioenschap te behalen.

In de huidige competitie zijn de Amsterdammers begonnen met twee nederlagen. Zowel de uitwedstrijd bij ZV Libertas als de thuiswedstrijd tegen EXS Zwolle ging met 4-2 verloren.

FC Marlène behaalde vier punten uit de eerste twee duels. Na de 4-0 zege op EXS Zwolle volgde verleden week een gelijkspel bij Drachtster Boys. Trainer/coach Monique van der Rijst die de Friese ploeg als een van de concurrenten ziet in de strijd om de play-offs liet na afloop van dat duel weten wel te kunnen leven met een punt. Tegen Os Lusitanos willen de blauw-witten echter weer vol voor de winst gaan.

Het duel FC Marlène VR1-Os Lusitanos VR1 begint vrijdag om 20.30 uur in Sporthal Waardergolf. Voorafgaand aan het duel spelen de meiden van FC Marlène MO13-1 een thuiswedstrijd tegen HV/Veerhuys JO13-1 (19.15 uur).

Zoals bekend mag er geen publiek bij het duel aanwezig zijn, maar uiteraard houden wij u via onze website en social media op de hoogte.

Stersponsoren

25 mei 2024 09:49
FC Marlène VR1 is nog één zege verwijderd van prolongatie van de landstitel. Tijdens de eerste...
Nieuws Vrouwen
19 mei 2024 19:33
Terwijl de carroussel in het zaalvoetbal op volle toeren draait hebben twee sterkmakers van FC Marlène...
Heren Nieuws
18 mei 2024 23:01
Regerend landkampioen FC Marlène VR1 heeft zich ten koste van ZV Libertas geplaatst voor de finale...
Nieuws Vrouwen